ALLES VOOR EEN STRALENDE ZOMER.

30 april 2021

Kijkt u ook uit naar een stralende zomer? Waar uw plannen u ook naartoe leiden, u wilt zorgeloos kunnen genieten van het rijplezier van uw BMW. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om een uitgebreide Zomercheck te laten uitvoeren. Onze experts controleren uw BMW op de 20 belangrijkste punten en zorgen dat uw auto weer helemaal zomerklaar is.

TREK EROP UIT DEZE ZOMER.

28 april 2021

De zomer komt er weer aan. Tijd om er lekker op uit te trekken in eigen land. Bijvoorbeeld voor een fietstocht over de Veluwe. Of een lang weekeinde naar de Wadden. Wat de zomer ook brengt, extra bagageruimte is nooit weg. Daarom introduceert BMW een geheel nieuwe lichte trekhaak. Ideaal voor een fietsendrager of bagagewagen.

PRIVATE LEASE EDITIONS.

Maak kennis met de Private Lease Editions op de BMW 1 Serie, BMW 2 Serie Gran Coupé en BMW X2. U heeft de keuze uit een Private Lease Sport Edition of een Private Lease M Sport Edition tegen het scherpste tarief. Kies uw gewenste uitvoering, laat uw gegevens achter en profiteer direct!

BMW BUSINESS EDITIONS.

Ontdek de BMW Business Editions! 

Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. Zo bevatten alle Business Editions bijvoorbeeld (adaptieve) LED koplampen, breedbeeld navigatie en een lederen sportstuurwiel. Daarbij komen talrijke geweldige opties, die per model verschillen. En als u zoekt naar nog meer opties dan zijn er voor u de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW.

Er is maar één ding dat niet is toegepast bij het samenstellen van de Business Editions, en dat is bescheidenheid.

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

De i-Ready optie is beschikbaar met BMW Private en Operational Lease.

Bij De Beier snappen wij dat elke klant zijn eigen wensen heeft met betrekking tot elektrisch rijden. Wanneer u er klaar voor bent zijn wij hier om u te helpen de juiste keuze te maken. Weet u nog niet wanneer u de overstap wilt maken? Dan biedt BMW nu de oplossing met i-Ready. Met deze optie in uw leasecontract kunt u straks – na minimaal 24 maanden – tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW. Kies nu de BMW die bij u past en rijdt straks elektrisch.