Geopend en bereikbaar op aangepaste wijze.

15 december 2020

Na aankondiging van de nieuwe maatregelen blijft De Beier u verwelkomen. Onze werkplaats blijft geopend en bereikbaar en ons verkoopteam zal u online of op verzoek bij u thuis van dienst zijn.

DE EERSTE BMW IX

11 november 2020

De BMW Vision iNEXT wordt de BMW iX. Met nog een jaar te gaan tot de marktintroductie eind 2021 geeft BMW Group alvast een preview van de BMW iX. De BMW iX is het eerste model dat is gebaseerd op een nieuw, modulair en schaalbaar platform. De BMW iX is een frisse interpretatie van design, duurzaamheid, rijplezier, veelzijdigheid en luxe, en is van meet af aan ontwikkeld voor volledig elektrische mobiliteit.

De BMW iX staat vanaf eind 2021 in onze showroom!

BMW EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW Executive Editions zitten vol met opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor nóg meer rijplezier.

Over welke opties hebben we het? Denk onder andere aan LED-koplampen. Die van nacht, dag maken. Navigatie Plus en Navigatie Professional met een breed 9-inch touch screen, online kaart updates en 3D beelden. Het verschil tussen de weg vinden en de weg ervaren. En wat dacht u van een lederen sportstuur. Daarmee neemt u voortaan geen bochten meer. Maar domineert u ze.

BMW PRIVATE LEASE.

Bij De Beier kunt u gebruik maken van Private Lease voor verschillende BMW modellen. Benieuwd of dit wat voor u is? Met onze calculator berekent u van geselecteerde modellen eenvoudig het Private Lease tarief. U selecteert uw BMW naar keuze, de looptijd en het kilometrage en vervolgens personaliseert u uw BMW door hem naar eigen wens samen te stellen.

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

De i-Ready optie is beschikbaar met BMW Private en Operational Lease.

Bij De Beier snappen wij dat elke klant zijn eigen wensen heeft met betrekking tot elektrisch rijden. Wanneer u er klaar voor bent zijn wij hier om u te helpen de juiste keuze te maken. Weet u nog niet wanneer u de overstap wilt maken? Dan biedt BMW nu de oplossing met i-Ready. Met deze optie in uw leasecontract kunt u straks – na minimaal 24 maanden – tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW. Kies nu de BMW die bij u past en rijdt straks elektrisch.