DE NIEUWE BMW 2 SERIE COUPÉ

8 juli 2021

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé vormt de maatstaf voor rijplezier in het premium compacte segment. Met zijn dynamische rijkwaliteiten, atletische design, krachtige motoren en verfijnde ondersteltechnologie is het model volledig gefocust op sportiviteit. De unieke uitstraling, zescilinder-in-lijn benzinemotor, achterwielaandrijving en van de BMW 4 Serie overgenomen onderstelcomponenten onderscheiden de nieuwe BMW 2 Serie Coupé van zijn concurrenten. De BMW 2 Serie Coupé wordt geleverd in drie uitvoeringen.

DE NIEUWE BMW X3 (M) EN X4 (M)

9 juni 2021

Een nieuwe look, een verbeterde uitrusting. BMW heeft zijn succesvolle Sports Activity Vehicle (SAV) BMW X3 en de Sports Activity Coupé (SAC) BMW X4 uitvoerig herwerkt. de BMW X3 en BMW X4 niet alleen voorzien van een opgefrist uiterlijk, maar ook van een uitgebreide uitrusting. Daarnaast twee jaar na de lancering van de eerste prestatiegerichte modellen voor de BMW X3 en BMW X4 vernieuwt BMW M nu uitgebreid de BMW M-varianten van de SAV en SAC.

PRIVATE LEASE EDITIONS.

Maak kennis met de Private Lease Editions op de BMW 1 Serie, BMW 2 Serie Gran Coupé en BMW X2. U heeft de keuze uit een Private Lease Sport Edition of een Private Lease M Sport Edition tegen het scherpste tarief. Kies uw gewenste uitvoering, laat uw gegevens achter en profiteer direct!

BMW BUSINESS EDITIONS.

Ontdek de BMW Business Editions! 

Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. Zo bevatten alle Business Editions bijvoorbeeld (adaptieve) LED koplampen, breedbeeld navigatie en een lederen sportstuurwiel. Daarbij komen talrijke geweldige opties, die per model verschillen. En als u zoekt naar nog meer opties dan zijn er voor u de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW.

Er is maar één ding dat niet is toegepast bij het samenstellen van de Business Editions, en dat is bescheidenheid.

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

De i-Ready optie is beschikbaar met BMW Private en Operational Lease.

Bij De Beier snappen wij dat elke klant zijn eigen wensen heeft met betrekking tot elektrisch rijden. Wanneer u er klaar voor bent zijn wij hier om u te helpen de juiste keuze te maken. Weet u nog niet wanneer u de overstap wilt maken? Dan biedt BMW nu de oplossing met i-Ready. Met deze optie in uw leasecontract kunt u straks – na minimaal 24 maanden – tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW. Kies nu de BMW die bij u past en rijdt straks elektrisch.