THE 4

DE NIEUWE BMW 4 SERIE COUPÉ: ALLE HIGHLIGHTS

Compromisloos anders: De nieuwe BMW 4 Serie Coupé onderscheidt zich overduidelijk en op elegante wijze van de gangbare opvattingen. Het onafhankelijke design en het klassieke coupésilhouet doen denken aan iconische modellen en onderstrepen tegelijkertijd zijn progressiviteit. De sportieve lichtheid brengt hij naadloos over naar de weg, waar indrukwekkende wendbaarheid en sensationeel vermogen adrenaline opwekken. Zo is de krachtige sportcoupé gehuld in een aura van onbereikbaarheid, dat hem tegelijkertijd juist ook nog aantrekkelijker maakt.

RIJD ALS ÉÉN VAN DE EERSTEN IN DE NIEUWE BMW 4 SERIE COUPÉ.

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé staat nu in de showroom. Neem contact met ons op of kom langs!

01. SENSATIONELE ICOON.
02. MISSIE: LINKER BAAN.

01. SENSATIONELE ICOON.

De verticale BMW nierengrille van de BMW 4 Serie Coupé.

De opvallende, verticale BMW nierengrille is een nieuwe interpretatie van traditie. Met de progressieve vorm en het spannende design doet deze denken aan legendarische klassiekers zoals de BMW 328 of de BMW 3.0 CSi.

02. MISSIE: LINKER BAAN.

Aandrijving en onderstel van de BMW 4 Serie Coupé

Onder de motorkap van de BMW 4 Serie Coupé klopt het hart in de vorm van een BMW TwinPower Turbomotor. Het samenspel tussen perfect op elkaar afgestemde onderstelcomponenten, fijngevoelige besturing en messcherpe handling biedt onbegrensd rijplezier.

03. OVERTREFT MAATSTAVEN.
04. RIMPELLOZE RIJBELEVING.

03. OVERTREFT MAATSTAVEN.

Het exterieurdesign van de BMW 4 Serie Coupé.

De voor een coupé karakteristieke dalende daklijn domineert de sportief-elegante verschijning van de BMW 4 Serie Coupé. Gespierde proporties in combinatie met fijne, zeer precieze contouren onderstrepen de onafhankelijkheid van de dynamische sportcoupé.

04. RIMPELLOZE RIJBELEVING.

Digitale diensten en bestuurdersassistentiesystemen in de BMW 4 Serie Coupé.

Apps in de auto, intelligentie spraakassistentie of smartphone integratie: ultramoderne bestuurdersassistentiesystemen en innovatieve digitale diensten zorgen in de nieuwe BMW 4 Serie Coupé voor een buitengewoon verbonden rijbeleving.

KIPPENVEL. OOGSTRELEND.

Het exterieurdesign van de BMW 4 Serie Coupé.

Provocerend, onafhankelijk, scherp: Met zijn expliciete exterieurdesign manifesteert de BMW 4 Serie Coupé zich als een rebelse individualist. De markante voorzijde met de unieke BMW nierengrille benadrukt maximale onafhankelijkheid en staat symbool voor de uitgesproken verschijning van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé.

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé benadrukt met zijn nieuwe vormtaal de sterkere onafhankelijkheid en heeft een expressief karakter met hoge aantrekkingskracht.
Adrian van Hooydonk, Hoofd BMW Group Design

HET NIEUWE MIDDELPUNT.

Het interieur van de BMW 4 Serie Coupé.

Complexiteit in een notendop: het interieurdesign van de BMW 4 Serie Coupé stelt de bestuurder centraal. Behalve de functionele vormgeving van het interieur zorgen ook de precieze vormgeving en de hoogwaardige designelementen voor een moderne en onafhankelijke uitstraling.