THE 6

DE BMW SERIE GRAN TURISMO: ALLE HIGHLIGHTS

Verfijnd in elk opzicht. De BMW 6 Serie Gran Turismo staat voor elegant en uniek design, hoogstaand reiscomfort en uitstekende rijdynamiek. Het opvallende exterieur benadrukt met een nieuwe BMW nierengrille en een aangepast lichtontwerp de individuele uitstraling van de BMW en komt nog progressiever over. Het interieur biedt een luxueuze ruimte, veredelt met hoogwaardige materialen en innovatieve uitrusting. In combinatie met perfect afgestemde rijdynamiek kan de reis met de BMW 6 Serie Gran Turismo niet lang genoeg duren.

Alle prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW inclusief BPM, BTW, recyclingsbijdrage, registratiekosten en de kosten rijklaar maken.

De netto bijtelling is berekend op basis van 37,35% inkomstenbelasting.

HET SPORTIEF-ELEGANTE EXTERIEUR VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.
HET ROYALE INTERIEUR VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

HET SPORTIEF-ELEGANTE EXTERIEUR VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

Karaktervolle uitstraling met nieuwe designhighlights aan voor- en achterzijde.

Het opvallende exterieurdesign van de BMW 6 Serie Gran Turismo fascineert met vloeiende lijnen en een sculpturale vormtaal. Een hoekiger BMW nierengrille en een aangepast lichtontwerp zorgen voor een scherpere en opvallender uitstraling van de voorzijde. De coupé-achtige daklijn en de brede achterzijde onderstrepen tegelijkertijd de sportiviteit van de BMW.

HET ROYALE INTERIEUR VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

Veel ruimte en luxueus comfort - gegarandeerd ontspannen reizen.

Het hoogwaardige en royale interieur biedt met buitengewoon veel zitruimte en voortreffelijke materialen de ideale omgeving voor ontspannen reizen. Ergonomisch perfect gepositioneerde en op de bestuurder georiënteerde bedieningselementen zoals het 12,3 inch grote Control Display zorgen voor perfect overzicht en bedieningsgemak. 

HET COMFORT VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.
INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

HET COMFORT VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

Efficiëntie en rijdynamiek gaan dankzij Executive Drive samen met het hoogste rijcomfort.

Het onderstelregelsysteem Executive Drive zorgt samen met de intelligente xDrive vierwielaandrijving en krachtige benzine- en dieselmotoren voor uitstekende dynamiek en optimaal comfort op lange ritten, slecht wegdek, in krappe bochten of op de snelweg.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

Entertainment, communicatie, digitale services en toekomstgerichte bestuurdersassistentiesystemen.

De bestuurdersassistentiesystemen van Driving Assistant Professional zorgen voor maximale veiligheid. Bovendien biedt BMW Live Cockpit Professional optimaal overzicht. Comfortabele voorzieningen als de smartphone integratie en de BMW Digital Key maken de verbinding tussen smartphone en auto eenvoudiger.

De BMW 6 Serie Gran Turismo richt zich op veeleisende klanten die waarde hechten aan individualiteit, esthetiek en uitzonderlijk rijcomfort.
Adrian van Hooydonk, Hoofd BMW Group Design

HET DESIGN VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

Ontdek de aantrekkelijke en karaktervolle designdetails in exterieur en interieur.

Unieke elegantie: het exterieurdesign van de BMW 6 Serie Gran Turismo maakt indruk met een dynamische uitstraling en een buitengewoon karakter. Een hoekiger BMW nierengrille en een aangepast lichtontwerp aan de voorzijde zorgen voor een opvallende voorzijde en een vlijmscherpe blik. Ondanks de royale interieurruimte zijn in het vloeiende lijnenspel en de krachtige vormtaal de sportieve ambities van de BMW 6 Serie Gran Turismo duidelijk zichtbaar. Dat wordt via de coupé-achtige daklijn en brede achterzijde voortgezet tot aan de vrij gevormde uitlaateindpijpen. Het hoogwaardige en ruime interieur biedt het hoogste comfort en is met hoogwaardige details zoals het met leder beklede sportstuurwiel of de bedieningselementen in hoogglans zwart voorzien van zowel dynamische als elegante highlights.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 5,4 en 8,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 141 en 201 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.