BMW i3 For the Oceans Edition.

Slechts 100 stuks.

Graag uw steentje bijdragen aan het milieu? De BMW i3 is al de duurzaamste auto in ons modellengamma. Wij doen hier nog een schepje bovenop met de BMW i3 For the Oceans Edition. Wanneer u deze limited edition aanschaft helpt u automatisch mee met het opruimen van plastic in de oceaan. Met de aanschaf van de BMW i3 For the Oceans Edition levert u een bijdrage aan plasticvrije oceanen, middels een donatie van €1.000,- aan een NGO die zich zonder winstoogmerk inzet voor plasticvrije oceanen. De BMW i3 For the Oceans Edition staat vanaf juli in onze showroom. Er worden slechts 100 stuks geproduceerd, dus zorg dat u er snel bij bent!

DE DUURZAAMSTE

Volledig gericht op duurzaamheid. De BMW i3 wordt geproduceerd in de hypermoderne fabriek te Leipzig. Deze fabriek draait op windenergie van vier eigen windturbines. Deze duurzame energie wordt zelfs tijdelijk opgeslagen in BMW i3 batterijen. En iedere gereden kilometer is uitstootvrij. Een nieuwe invulling aan rijplezier.

UW PRIJSVOORDEEL: € 6.703,-.

De BMW i3 For the Oceans Edition is standaard uitgerust met drie pakketten, namelijk: het Comfort Pakket Advanced, een Connectivity Pakket en een Sportpakket. Dit brengt een prijsvoordeel met zich mee van € 6.703,-. Voor de zakelijke rijder is dit financieel gezien een aantrekkelijke editie, want de fiscale waarde bedraagt € 44.995,-. Hierover betaalt u slechts 8% bijtelling. 

HIGHLIGHTS.

De BMW i3 For the Oceans Edition ademt duurzaamheid. Zo zijn de velours vloermatten gemaakt van visnetten en is er in de stoelen gerecycled plastic verwerkt. Verder is de BMW i3 For the Oceans Edition zeer luxe uitgerust met o.a.:

  • Fluid Black met BMW i Blau accenten
  • Speciale BMW “For the Oceans” velours vloermatten 
  • dashboard van eucalyptushout met speciale “For the Oceans” lasergravure
  • Navigatiesysteem Professional
  • Stoelverwarming incl. accuverwarming
  • 20 inch lichtmetalen wielen in Dubbelspaakstylin
  • Sportpakket
  • Achteruitrijcamera
  • Warmtepomp

 

€ 4.000,- SUBSIDIE.

U heeft vast al eens gehoord van de 'Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren' (SEPP). Dit houdt in dat u € 4.000,- subsidie ontvangt wanneer u een volledig elektrische auto aanschaft die voldoet aan een aantal voorwaarden. Goed nieuws, de BMW i3 For the Oceans Edition voldoet aan deze voorwaarden. Naast het prijsvoordeel van € 6.075,- ontvangt u ook nog eens subsidie. Profiteer direct!

BMW i3 For the Oceans Edition
Bedrag
Regulier
€ 46.341,-
Subsidie
€ 4.000,-
Na subsidie
€ 42.341,-