BMW PRIVATE LEASE.

ONTDEK HET AANBOD.

Bij De Beier kunt u gebruik maken van Private Lease voor verschillende BMW modellen. Benieuwd of dit wat voor u is? Met onze calculator berekent u van geselecteerde modellen eenvoudig het Private Lease tarief. U selecteert uw BMW naar keuze, de looptijd en het kilometrage en vervolgens personaliseert u uw BMW door hem naar eigen wens samen te stellen.

Met BMW Private Lease heeft u voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Vrijwel alles is inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. U kiest eerst de BMW van uw keuze. Vervolgens bepaalt u het aantal kilometers dat u per jaar wilt rijden en hoe lang u wilt dat het contract duurt. Vervolgens kunt u uw BMW personaliseren door zelf een kleur, pakketten en diverse opties te selecteren. U ziet direct voor welk maandbedrag u de BMW all-in kunt rijden.

Staat de BMW van uw keuze er niet tussen of wilt u specifieke interieur- of exterieuropties toevoegen aan uw configuratie? Uiteraard helpt De Beier u graag met het maken van een offerte op maat. Wees welkom in onze showroom om alles over Private Lease te ontdekken.