Boek uw reis bij de beier.

Wat is er leuker dan eropuit te trekken naar uw vakantiebestemming of gewoon kijken waar de weg u naartoe leidt. De ultieme vrijheid tegemoet. De reis is een belangrijk onderdeel van het plezier. Met een nieuwe of jong gebruikte BMW bent u meteen goed uitgerust voor een avontuur. De ongekend goede wegligging, comfort en luxe van onze BMW modellen zorgen ervoor dat u altijd opgewekt en ontspannen onderweg bent. Maak van uw reis uw bestemming en geniet van elk moment.

Wij hebben zeer aantrekkelijke BMW modellen op voorraad. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden of kom naar onze showroom om ze te bezichtigen.

DOE DE ZOMERCHECK.

De zomervakantie komt dichterbij. Uw bestemming is geboekt en u bent er weer klaar voor om eropuit te trekken. Maar heeft u ook aan uw BMW gedacht?

Met de Zomercheck van De Beier wordt uw BMW op alle cruciale punten gecontroleerd. Denkt u hier bijvoorbeeld aan remblokken, V-snaren, koelsysteem, accu, trekhaakaansluiting, bandenspanning, vloeistofniveau, oliepeil, enz.

Voor slechts € 50,-* inclusief b.t.w. controleren wij uw BMW op alle cruciale punten, zodat u weer met een gerust gevoel op weg kunt.

* Actieprijs is geldig t/m 31-08-2020.

UPGRADE UW BMW MET EXCLUSIEVE ZOMERWIELSETS.

Geen andere accessoire voegt zoveel karakter toe aan uw auto als de wielen. Maak daarom uw BMW helemaal af met een unieke set zomerwielen. 

Dat zijn exclusieve sets bestaande uit BMW velgen en banden met Stermarkering. Bovendien was upgraden nog nooit zo aantrekkelijk: uw velgmaat in inch bepaalt tijdelijk uw voordeel in procenten.

HOE GROTER DE WIELEN,

HOE HOGER HET VOORDEEL.*

* Actie is geldig tot en met 31 juli 2020.

HAAL EN BRENG SERVICE.

Een werkplaatsbezoek is meestal goed te plannen. Desondanks vergt het tijd. Meestal kunt u uw tijd beter besteden dan aan het rijden naar de werkplaats en weer naar huis of naar uw werk.

Hetzelfde geldt als uw auto klaar is. De haal- en brengservice van De Beier is daarvoor een bijzonder comfortabele oplossing. Uw BMW wordt opgehaald op het tijdstip en de plaats van uw keuze.

Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd, wordt uw auto weer teruggebracht, eveneens op een tijdstip en een plaats die u het beste uitkomen.

Gemak dient de mens. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.