DE BEIER EN HET CORONAVIRUS.

De Beier Heerenveen volgt de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet. Wij doen er alles aan om onze acties en beslissingen aan te laten sluiten bij de stand van zaken en de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Onze showroom en werkplaats zijn derhalve normaal geopend.
Wij kunnen u van dienst zijn zoals u gewend bent. Om het persoonlijk contact te beperken verzoeken wij u een afspraak te maken via info@debeier.nl of telefonisch via 0513 – 61  88 88.

Onze werkplaats werkt op halve bezetting. U kunt echter uw zomerbandenwissel en ander onderhoud gewoon laten uitvoeren. Tijdens uw bezoek kunt u wachten met inachtneming van de gepaste afstand.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

ONZE HYGIËNE MAATREGELEN IN BEELD.

BEKIJK DE VIDEO.

VEELGESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN.

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer met u.
  • Wij houden gepaste (> 1,5m) afstand als wij met u in gesprek zijn.
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent handenwassen.
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik.
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de “high touch” gebieden.

Ja, u kunt nog steeds uw BMW of MINI langsbrengen voor reparatie of onderhoud.

Echter, heeft u last van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts en/of bent u in contact geweest met een besmette persoon dan zullen wij u vragen of de afspraak verplaatst kan worden. Als dit niet het geval is, kan de afspraak gewoon doorgaan.

Daarnaast desinfecteren wij alle voertuigen en high touch gebieden, denk hierbij aan werkplaatsdoorgangen/huurauto's/aflevering van nieuwe en gebruikte auto's, op de volgende plaatsen; deurgreep buitenzijde, deurgreep binnenzijde, stuurwiel, versnellingspook/keuzehendel automaat en greep van de handrem.

Auto’s die worden gebruikt voor vervangend vervoer zijn minstens 2 uur niet gebruikt of worden de daaropvolgende dag pas ingezet.

Ook desinfecteren wij alle voertuigen op de volgende plaatsen: deurgreep buitenzijde, deurgreep binnenzijde, stuurwiel, versnellingspook/keuzehendel automaat en greep van de handrem.

Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan uw BMW/MINI op een andere datum worden ingepland. Neem gerust contact met ons op via info@debeier.nl of 0513 – 61 88 88 om uw afspraak te verzetten.  

Wij helpen u maar al te graag verder via diverse online kanalen. Neem gerust contact met ons op via info@debeier.nl of 0513 – 61 88 88 voor de verschillende mogelijkheden. 

Indien gewenst kunnen wij de BMW/MINI bij u thuis afleveren of samen naar een andere, passende oplossing zoeken. Neem gerust contact met ons op via info@debeier.nl of 0513 – 61 88 88.

BMW Group heeft de productie stilgelegd in een aantal fabrieken. Wij zullen u informeren indien de leverdatum van uw BMW of MINI wijzigt. 

WIJ HOPEN OP UW BEGRIP IN DEZE ONGEWONE TIJDEN.
DE BEIER. SAMEN VERDER.