DE ELEKTRISCHE BMW iX3.

De nieuwe BMW iX3 is een echte, volbloed BMW. Volledig elektrisch, en natuurlijk met het DNA van al zijn geweldige voorouders. Met net zoveel gemak als plezier rijdt u bijna 460 km* op een acculading. En laadt u in een half uur weer op tot bijna 80%. Krachtig. Efficiënt. En gewoonweg adembenemend. Zo BMW kan elektrisch zijn. 

Profiteer nu van de lage rente van 2,99% op de financiering van uw BMW iX3. Of maak gebruik van de scherpe operational lease of private lease tarieven. 

Wilt u graag een proefrit maken? Ook in deze bijzondere tijd mogen proefritten plaatsvinden, aan huis of vanaf een openbare plek. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. 

Leverbaar vanaf
€ 67.500,-
Operational lease vanaf
€ 919,-
Netto bijtelling vanaf
€ 325,-
„ De nieuwe BMW iX3 voelt direct vertrouwd. Dit is een echte BMW. Hij zet een krachtige volgende stap, en maakt daarbij gebruik van het DNA van al zijn voorgangers. “
Arno Keller, projectmanager van de iX3.

Proefrit aanvragen.

Wilt u graag een proefrit maken? Ook in deze bijzondere tijd mogen proefritten plaatsvinden, aan huis of vanaf een openbare plek. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Execute of High Executive

Welke uitvoering heeft u voorkeur?

De BMW iX3 komt in twee uitvoeringen: Executive of High Executive. De standaard Executive uitvoering is voorzien van vele opties. Denk hierbij aan o.a. elektrische verstelbare en verwarmde voorstoelen, een glazen panoramadak en BMW Live Cockpit Professional. Kiest u voor de High Executive uitvoering komen daar ook nog volledig lederen bekleding, sportstoelen, 20 inch licht­metaal en een Harman Kardon Surround Sound Systeem bij.

Executive
High Executive

Executive

Standaard uitgerust met:

  • BMW Live Cockpit Professional
  • Driving Assistant Professional
  • Elektrisch verstelbare voorstoelen
  • Panoramadak
  • Adaptief onderstel

High Executive

Bovenop de Executive uitgerust met:

  • "20 aerodynamische velgen (style 843)
  • Comfort Access
  • BMW Head-Up Display
  • Park Assistant Plus
  • Harman Kardon Audio

RIJD ALS ÉÉN VAN DE EERSTEN IN DE ELEKTRISCHE BMW iX3.

De BMW iX3 staat vanaf nu in de showroom. Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

LAGE CO2, LAGE RENTE.

Het financieren van een volledig elektrische nu nóg voordeliger!

Het financieren van een volledig elektrische of Plug-in Hybride BMW is tijdelijk nóg voordeliger, want: Hoe lager de CO₂ uitstoot, hoe lager de rente die u betaalt. Door het rentetarief te koppelen aan de CO₂ uitstoot belonen we iedereen die kiest voor een elektrische of Plug-in Hybride BMW. 

Het aanbod van geëlektrificeerde BMW modellen groeit en BMW loopt al jaren voorop in de productie van duurzame auto's. Met deze regeling voeren we dat nu ook door in onze financieringsoplossingen.

Ontdek hoe elektrisch BMW kan zijn.