DE NIEUWE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

NU IN OZNE SHOWROOM.

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer is gelanceerd. Deze tweede generatie BMW van het compacte premium segment heeft een krachtige en dynamische uitstraling en is voorzien van de nieuwste technologieën. 4 varianten zullen beschikbaar zijn met motoriseringen tussen de 136 PK en 218 PK. In de zomer van 2022 worden nog twee Plug-In Hybride modellen toegevoegd. 

De prijzen van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer beginnen bij € 41.558,-. Interesse in een BMW 2 Serie Active Tourer? Neem dan contact met ons op of kom gezellig langs.

MODERN & DUURZAAM

De BMW 2 Serie Active Tourer combineert de voordelen van een gezinsauto met een veelzijdige inzetbaarheid, een efficiënte aandrijving, een tijdloos design en het hoogste technische comfort.

UITVOERINGEN

  • BMW 218i Active Tourer – 100 kW / 136 pk
  • BMW 220i Active Tourer – 125 kW / 170 pk
  • BMW 223i Active Tourer – 160 kW / 218 pk
  • BMW 218d Active Tourer – 110 kW / 150 pk

Design: moderne crossover, opvallende voorzijde, dynamische proporties.

Het exterieurdesign van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer brengt lifestyle en esthetiek samen in een moderne crossover. De heldere, minimalistische oppervlakken zorgen voor een zelfverzekerde uitstraling. Aan de voorzijde komt dit vooral tot uiting in de opvallende, grotere BMW nierengrille en de compacte koplampen. 

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer is standaard uitgerust met full-LED koplampen en LED achterlichten. Optioneel zijn adaptieve LED koplampen met bochtverlichting, grootlichtassistent en specifieke lichtfuncties voor stad, snelweg en slechte weersomstandigheden.

Ten opzichte van zijn voorganger heeft de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer vlakker geplaatste A-stijlen, die samen met de langgerekte zijruiten, verzonken portiergrepen en slanke C-stijlen een dynamisch silhouet creëren. De nieuwe raamlijn rond de A-stijl zorgt voor een verbeterd zicht rondom. Met zijn brede schouderlijn en compacte LED achterlichten oogt de achterzijde van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer nog krachtiger. De uitlaatpijpen zijn bij alle varianten uit het zicht in de achterbumper geïntegreerd.

Afhankelijk van de uitvoering zijn 16 of 17 inch lichtmetalen wielen standaard. Optioneel zijn lichtmetalen wielen in maten tot 19 inch leverbaar. 
De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer is ook leverbaar in de uitvoeringen Luxury Line en M Sportpakket. Er zijn twee uni en acht metallic carrosseriekleuren leverbaar.

Progressieve premium ambiance en uitgebreide interieurfuncties.

De afmetingen en functionaliteit van het interieur van de nieuwe
BMW 2 Serie Active Tourer worden benadrukt door de compleet nieuwe vormgeving. De opzet verwijst samen met verschillende details naar het interieurconcept van de BMW iX, het technologische vlaggenschip van BMW. Dit zorgt voor een progressieve, premium ambiance. Belangrijke elementen zijn het slanke dashboard, het BMW Curved Display, de ‘zwevende’ centrale armsteun met geïntegreerd bedieningspaneel en een gereduceerd aantal fysieke bedieningselementen.

Onder de centrale armsteun bevindt zich een opbergcompartiment, terwijl in de middenconsole grote bekerhouders en een nieuw vormgegeven smartphonevak te vinden zijn. De telefoon blijft daarbij zichtbaar voor de bestuurder en voorpassagier en is optioneel draadloos op te laden.

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer biedt zijn inzittenden op alle vijf de zitplaatsen aanzienlijk meer comfort op lange afstanden dan zijn voorganger. De nieuw ontwikkelde, meervoudig verstelbare stoelen zijn optioneel bekleed met geperforeerd Sensatec of Leder ‘Vernasca’. Eveneens optioneel zijn sportstoelen met sterk geaccentueerde zijkanten, ook bij de schouders, elektrische stoelverstelling met geheugenfunctie, lendensteunmassage voor bestuurder. Het akoestisch comfort en de inzittenden bescherming zijn ook op een hoger niveau gebracht; het geïntegreerde passieve veiligheidsconcept is uitgebreid met een airbag tussen bestuurder en passagier.