DE NIEUWE BMW M3 SEDAN & BMW M4 COUPÉ.

RADICAAL MEER.

Meer performance, meer design, meer M. Met tot wel 450pk onder de motorkap geboren voor het racecircuit en thuis op de inhaalstrook. Een scherp en krachtig design dat bewonderende blikken aantrekt. Ook het interieur heeft een atletische uitstraling en biedt comfort. In de M sportstoelen en omgeven door het fijnste leder worden endorfines opgewekt. 

Een start vanaf pole position, met de zintuigen op scherp en de handen stevig aan het stuur. Hier zijn ze. De ultieme rijmachines: ontdek de nieuwe BMW M3 Sedan en de nieuwe BMW M4 Coupé.

BMW M3 Sedan is leverbaar vanaf
€ 124.376,-
BMW M4 Coupé is leverbaar vanaf
€ 128.179,-

De BMW M3 Sedan is een puristische sportsedan met voortreffelijke rijeigenschappen. Daarvoor verantwoordelijk zijn een 480 pk sterke high-performance BMW M TwinPower Turbo motor, achterwielaandrijving en geavanceerde van de autosport afgeleide technologieën zoals het M specifieke onderstel met Actief M Sperdifferentieel. Een perfect afgestemde handgeschakelde M zesversnellingsbak met korte, nauwkeurige schakelwegen maakt een bijzonder intensieve interactie tussen bestuurder en BMW mogelijk. Het atletische vierdeurs 3-box design en markante M designelementen zorgen voor een zelfverzekerde brutale houding, die onmiskenbaar verwijst naar het sportieve potentieel van de BMW M3 Sedan.

De BMW M4 Coupé is een puristische sportcoupé met voortreffelijke rijeigenschappen. Daarvoor verantwoordelijk zijn een 480 pk sterke high-performance BMW M TwinPower Turbo motor, achterwielaandrijving en geavanceerde van de autosport afgeleide technologieën zoals het M specifieke onderstel met Actief M Sperdifferentieel. Een perfect afgestemde handgeschakelde M zesversnellingsbak met korte, nauwkeurige schakelwegen maakt een bijzonder intensieve interactie tussen bestuurder en BMW mogelijk. Het atletische exterieurdesign onderstreept samen met de M specifieke uitrustingen en designkenmerken het dynamische karakter van de BMW M4 Coupé nog verder.