Flex Lease

Kies voor BMW Flex Lease op de geselecteerde uitvoeringen van de nieuwe BMW X1 en kies voor zekerheid en flexibiliteit.

Flex Lease

Flexibel en volledige zekerheid

Maak kennis met Flex Lease. De manier om met volledige zekerheid en volledige flexibiliteit een nieuwe BMW X1 sDrive18i of BMW X1 sDrive23i te leasen. Voor € 25,- per maand kunt u de Flex Lease optie in uw Private Lease of Operational Lease overeenkomst op laten nemen. Kiest u voor deze optie dan kunt u, vanaf één jaar na het ingaan van de overeenkomst, op ieder willekeurig moment kosteloos de lopende overeenkomst beëindigen. Wel zo fijn wanneer er iets gaat veranderen in uw mobiliteitsbehoefte of levenssituatie. 

BMW X1 Groen rijdend zijkant

Hoe werkt Flex Lease?

Flex Lease werkt als volgt. U sluit tenminste een contract af van 48 maanden voor het particulier of zakelijk leasen van een BMW X1. Eé jaar na start van de overeenkomst kunt u op ieder willekeurig moment het contract laten ontbinden zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. De opzegtermijn bedraagt één maand. De volgende voordelen zijn van toepassing op Flex Lease:

  • Boetevrij opzeggen na 12 maanden
  • Beschikbaar op BMW X1 sDrive18i of BMW X1 sDrive23i
  • € 25,- per maand
  • Mogelijk bij Private Lease of Operational Lease

Meer informatie

Klinkt Flex Lease van BMW voor u als een interessante optie? Ontdek dan meer over de leasevormen die mogelijk zijn met Flex Lease. Kies voor Private Lease als u privé wilt leasen of Operational Lease als u zakelijk wilt gaan leasen.