Geopend en bereikbaar op aangepaste wijze.

Laatste update: 28 december 2020

Na aankondiging van de nieuwe maatregelen blijft De Beier u verwelkomen. Onze werkplaats blijft geopend en bereikbaar. Ons team zal u online of op verzoek bij u thuis van dienst zijn.

In het kort een beschrijving van de bezoekmogelijkheden.

  • Onze werkplaats is geopend voor al uw onderhoud en reparaties. Maakt u gerust een afspraak voor APK en/of bandenwissels.
  • Geïnteresseerd in één van onze modellen? Particulieren bieden wij de mogelijkheid van een proefrit aan huis aan. Tevens zijn wij uiteraard online via verschillende media te bereiken.
  • Voor zakelijke verkoopgesprekken zijn onze showrooms op afspraak geopend.
Onderhoud voor uw BMW.

Uw auto in goede handen.

Onze werkplaats is en blijft geopend
Eenvoudig uw proefrit plannen op locatie
Zakelijke verkoop op afspraak

DE BEIER SHOWROOM.

WELKE MOGELIJKHEDEN?

Onze showrooms zijn op afspraak geopend voor zakelijke klanten. Neem contact met ons op per e-mail voor het maken van een afspraak.

Voor particulieren is onze showroom helaas gesloten. Ons team staat tijdens onze gebruikelijke openingstijden klaar om uw vragen te beantwoorden per mail, telefoon, videochat, WhatsApp of via privé berichten op social media. Voor particulieren is een proefrit of presentatie bij u thuis mogelijk.

DE BEIER SERVICE.

ONZE WERKPLAATS IS GEOPEND.

Onze werkplaats en magazijn blijven geopend. U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud aan uw BMW of MINI. Op verzoek kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. 

Heeft u echter gezondheidsklachten stel dan alstublieft uw werkplaatsbezoek uit.​