LAGE CO2, LAGE RENTE.

Liever elektrisch of Plug-in Hybride rijden?

Het financieren van een volledig elektrische of Plug-in Hybride BMW is tijdelijk nóg voordeliger, want: Hoe lager de CO₂ uitstoot, hoe lager de rente die u betaalt. Door het rentetarief te koppelen aan de CO₂ uitstoot belonen we iedereen die kiest voor een elektrische of Plug-in Hybride BMW. 

Het aanbod van geëlektrificeerde BMW modellen groeit en BMW loopt al jaren voorop in de productie van duurzame auto's. Met deze regeling voeren we dat nu ook door in onze financieringsoplossingen.

Ontdek hoe elektrisch BMW kan zijn.

Elektrische BMW
Plug-In Hybride BMW

Elektrische BMW

Nu slechts 2,99% rente

Het financieren van een volledig elektrische BMW is nu zeer aantrekkelijk. U profiteert momenteel van de uiterste scherpe rente van 2,99%. Configureer uw elektrische BMW en bereken uw maandbedrag. Vervolgens vraagt u gemakkelijk een offerte op.

Plug-In Hybride BMW

Nu slechts 3,99% rente

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van de vele BMW Plug-In Hybride modellen. Dankzij hun lage CO2-uitstoot en bijhorende BPM voordeel zijn ze een aantrekkelijke optie. Financieren kan daarbij nu voor slechts 3,99% rente. Configureer uw BMW Plug-in Hybride samen en bereken uw maandbedrag. Vervolgens vraagt u gemakkelijk een offerte op.

REKENVOORBEELD.

Hoe berekenen wij uw maandelijkse termijnbedrag?

Contante waarde (aanschafprijs): € 35.000,00 
Contante aanbetaling (aanbetaling): € 8.750,00 
Totale kredietbedrag: € 26.250,00 
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48 
Jaarlijkse kosten percentage: 2,99% 
Slotsom: € 13.125,00 
Totale door u te betalen bedrag: € 28.636,59
____________________________________

Termijnbedrag: € 323,16

 

PROEFRIT AANVRAGEN.

Wilt u graag een proefrit maken in een BMW i3 of BMW Plug-in Hybride model? Ook in deze bijzondere tijd mogen proefritten plaatsvinden, aan huis of vanaf een openbare plek. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

* De rente van 2,99% of 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente +1%. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021.