Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws over BMW en MINI.

DE NIEUWE BMW Z4.

28 september 2022

De nieuwe BMW Z4 is klaar voor ieder avontuur. Vanaf de eerste aanblik straalt hij maximale sportiviteit uit. Verfijningen als het standaard M Sportpakket versterken het rijplezier van deze iconische Roadster nu verder. Stap in, open het dak en ervaar de ultieme vrijheid van de nieuwe BMW Z4.

DE BMW M3 COMPETITION TOURING.

30 juni 2022

De eerste BMW M3 Touring ooit. De Touring modellen zijn naar verwachting vanaf half september beschikbaar in de BMW configurator. Ervaar de superieure prestaties van een BMW M3 met de flexibiliteit en functionaliteit van een Touring. De BMW M3 Competition Touring, BMW M340i xDrive Touring en de BMW M340d xDrive Touring.

DE NIEUWE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

6 oktober 2021

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer is gelanceerd. Deze tweede generatie BMW van het compacte premium segment heeft een krachtige en dynamische uitstraling en is voorzien van de nieuwste technologieën. 4 varianten zullen beschikbaar zijn met motoriseringen tussen de 136 PK en 218 PK. In de zomer van 2022 worden nog twee Plug-In Hybride modellen toegevoegd. 

De prijzen van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer beginnen bij € 41.558,-. Interesse in een BMW 2 Serie Active Tourer? Neem dan contact met ons op of kom gezellig langs.

INDIVIDUEEL EN INDRUKWEKKEND.

14 juli 2021

De BMW X5 en BMW X6 limited edition Black Vermilion en BMW X7 limited edition Frozen Black metallic.

BMW X5, BMW X6 en BMW X7 combineren een hoog niveau van comfort en luxe, superieure prestaties en uitgesproken dynamische rijeigenschappen met een even dynamisch, elegant en onmiskenbaar onderscheidend design. Nieuwe highlights zijn de BMW X5 en BMW X6 limited editions Black Vermilion en de BMW X7 limited edition in Frozen Black metallic. Slechts enkele examplaren hiervan komen naar Nederland.

DE NIEUWE BMW 2 SERIE COUPÉ

8 juli 2021

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé vormt de maatstaf voor rijplezier in het premium compacte segment. Met zijn dynamische rijkwaliteiten, atletische design, krachtige motoren en verfijnde ondersteltechnologie is het model volledig gefocust op sportiviteit. De unieke uitstraling, zescilinder-in-lijn benzinemotor, achterwielaandrijving en van de BMW 4 Serie overgenomen onderstelcomponenten onderscheiden de nieuwe BMW 2 Serie Coupé van zijn concurrenten. De BMW 2 Serie Coupé wordt geleverd in drie uitvoeringen.

DE NIEUWE BMW X3 (M) EN X4 (M)

9 juni 2021

Een nieuwe look, een verbeterde uitrusting. BMW heeft zijn succesvolle Sports Activity Vehicle (SAV) BMW X3 en de Sports Activity Coupé (SAC) BMW X4 uitvoerig herwerkt. de BMW X3 en BMW X4 niet alleen voorzien van een opgefrist uiterlijk, maar ook van een uitgebreide uitrusting. Daarnaast twee jaar na de lancering van de eerste prestatiegerichte modellen voor de BMW X3 en BMW X4 vernieuwt BMW M nu uitgebreid de BMW M-varianten van de SAV en SAC.

DE NIEUWE BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

9 juni 2021

De tweede generatie van de BMW 4 Serie Gran Coupé, met aanzienlijk verbeterde rijdynamiek, een scherper design, verfijnde premium uitstraling voor het interieur en baanbrekende innovaties op gebied van bediening en connectiviteit. De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé wordt gebouwd op dezelfde productielijn als de volledig elektrische BMW i4 en de modellen van de BMW 3 Serie. De showroom introductie is in november 2021. De BMW 4 Serie Gran Coupé zal in vier varianten beschikbaar zijn waaronder voor het eerst ook in een M uitvoering, de BMW M440i xDrive Gran Coupé.

ALLES VOOR EEN STRALENDE ZOMER.

30 april 2021

Kijkt u ook uit naar een stralende zomer? Waar uw plannen u ook naartoe leiden, u wilt zorgeloos kunnen genieten van het rijplezier van uw BMW. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om een uitgebreide Zomercheck te laten uitvoeren. Onze experts controleren uw BMW op de 20 belangrijkste punten en zorgen dat uw auto weer helemaal zomerklaar is.

TREK EROP UIT DEZE ZOMER.

28 april 2021

De zomer komt er weer aan. Tijd om er lekker op uit te trekken in eigen land. Bijvoorbeeld voor een fietstocht over de Veluwe. Of een lang weekeinde naar de Wadden. Wat de zomer ook brengt, extra bagageruimte is nooit weg. Daarom introduceert BMW een geheel nieuwe lichte trekhaak. Ideaal voor een fietsendrager of bagagewagen.

DE BMW iX.

17 maart 2021

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrisch rijden. De BMW iX biedt dankzij efficiënte BMW eDrive technologie en elektrische vierwielaandrijving een buitengewone actieradius en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand.