Service bij de Beier

Onderhoud voor uw BMW

Uw auto in goede handen

Plan eenvoudig uw afspraak via onze planner voor uw onderhoud en/of APK. 

Haal en breng service

Gemak dient de mens

Een werkplaatsbezoek is meestal goed te plannen. Desondanks vergt het tijd. Meestal kunt u uw tijd beter besteden dan aan het rijden naar de werkplaats en weer naar huis of naar uw werk. Hetzelfde geldt als uw auto klaar is. De haal- en brengservice van De Beier is daarvoor een bijzonder comfortabele oplossing. Uw BMW wordt opgehaald op het tijdstip en de plaats van uw keuze. Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd, wordt uw auto weer teruggebracht, eveneens op een tijdstip en een plaats die u het beste uitkomen. Gemak dient de mens.

Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

BMW Service Inclusive

Vooruit denken is besparen

U rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW - voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Dat is BMW Service Inclusive. 

Unieke en veelomvattende onderhoudscontracten voor uw BMW. Daarmee bent u veel voordeliger uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt.

Er is keuze uit verschillende pakketten met looptijden van 3 jaar en 40.000 kilometer tot 10 jaar en 200.000 kilometer (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt). Met BMW Service Inclusive kunt u in één keer al het voorgeschreven onderhoud en zo u wilt ook eventuele vervangingen van slijtagedelen als pakket ongekend voordelig inkopen.

U kiest uit BMW Service Inclusive of BMW Service Inclusive Plus.