TIJDELIJK AANBOD BMW 1 SERIE.

Nog meer genieten van rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW 1 Serie.

Een BMW 1 Serie privé leasen is nu extra aantrekkelijk: zorgeloos rijden tegen een extra scherp tarief. Vanaf € 545,- per maand rijdt u een nieuwe BMW 1 Serie én hoeft u alleen nog maar te tanken.

INBEGREPEN BIJ EEN PRIVATE LEASE CONTRACT:

✔   Rente en afschrijving
✔   All risk verzekering
✔   Onderhoud en Reparatie 
✔   Houderschapsbelasting
✔   Vervanging van de banden
✔   Pechhulp 
✔   Afleverkosten en leges

Meer weten over Private Lease? Via onze online calculator berekent u eenvoudig op basis van uw wensen uw maandbedrag. Uiteraard denken we graag met u mee. Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

 

Genoemd bedrag is gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 september 2021 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Financieren nieuwe BMW: De rente van 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 4,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2021.

Financieren BMW occasion: De rente van 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 4,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2021.

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand april 2021.

BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.