ZAKELIJK LEASE.

Bij de Beier Heerenveen helpen wij u graag verder met uw mobiliteit.

De Beier Heerenveen is uw partner wanneer het gaat om het beheer van de mobiliteit binnen uw bedrijf. Onze collega's kunnen u helpen de juiste keuzes te maken.

BMW OPERATIONAL LEASE

Leasen is de meest zorgeloze manier om een nieuwe BMW te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen: van de rente tot vervangend vervoer na 24 uur. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

Wij leggen u graag alle voorwaarden uit.

BMW FINANCIAL LEASE.

Een nieuwe of gebruikte BMW rijden in eigen beheer en tegen lage maandlasten? Dat kan met BMW Financial Lease. De rente en looptijd staan vast zodat u precies weet waar u aan toe bent.

De BMW staat op uw bedrijfsbalans
U kunt dus optimaal gebruikmaken van de fiscale voordelen. Verder bent u zelf verantwoordelijk voor bijvoorbeeld onderhoud, reparatie en de verzekering.  U kunt de kosten goed budgetteren. Want we maken vooraf heldere afspraken over het bedrag dat u per maand betaalt en over de looptijd die bij u past – minimaal 12 en maximaal 60 maanden. Nadat u alle verplichtingen heeft voldaan bent u eigenaar van de BMW. U kunt uw BMW dan inruilen voor een nieuwe of gewoon doorrijden.

Eenvoudig de maandlasten verlagen
U kunt uw maandlasten verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken. Een slotsom is een vooraf vastgesteld bedrag dat u pas aan het einde van de looptijd hoeft te betalen. Over deze slotsom betaalt u gedurende de looptijd alleen rente en geen aflossing. Aan het einde van de looptijd heeft u de mogelijkheid om de slotsom opnieuw te financieren. U hoeft het bedrag dan niet in één keer te betalen.

BMW TOP COVER VERZEKERING.

Bij een exclusieve auto hoort een exclusieve verzekering. Met de BMW Top Cover verzekering is uw nieuwe of jong gebruikte BMW optimaal verzekerd tegen schade en diefstal. U profiteert van verschillende voordelen, waaronder een veelomvattende dekking, een scherpe premie en herstel door De Beier bij schade. 

Wordt uw nieuwe BMW in de eerste 3 jaar na aanschaf gestolen of total loss verklaard? Dan vergoeden wij de nieuwwaarde. U stapt dan zonder kosten over in een nieuwe, gelijkwaardige BMW. Bij een BMW uit de Premium Selection ontvangt u de eerste 3 jaar na aankoop het gehele aankoopbedrag terug. Voorwaarde is dat u opnieuw een BMW aanschaft bij De Beier. Bovendien geldt er geen eigen risico wanneer u schade laat herstellen door De Beier. En bij eventuele schade rijdt u gewoon verder in een vervangende auto. Wij regelen dan de rest voor u.