Zakelijke Lease- of Financieringsproducten

Bij de Beier Heerenveen helpen wij u graag verder met uw leaseauto of zakelijke financiering.

ZAKELIJK LEASEN.

MET BMW OPERATIONAL LEASE.

Leasen is de meest zorgeloze manier om een nieuwe BMW te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen: van de rente tot vervangend vervoer na 24 uur. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

Wij leggen u graag alle voorwaarden uit.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

NU TIJDELIJK SLECHTS 4,49%*

Bij BMW Financial Services kunt u uit twee verschillende financieringsvormen kiezen om uw nieuwe of gebruikte BMW zakelijk te financieren. Met de vaste looptijd en rente van BMW Financial Lease kiest u voor zekerheid. Blijft u liever flexibel? Dan past de variabele looptijd en rente van BMW Executive Plan beter bij u. Beide financieringsvormen hebben met elkaar gemeen dat zij u de mogelijkheid bieden de vaste maandelijkse termijnen - bestaande uit een concurrerende rente en de aflossing - geheel op uw financiële en fiscale situatie af te stemmen.

Neem contact met ons op om alle voorwaarden door te spreken.

*De rente van 4,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Voor BMW occasions geldt tijdelijk een rente van 2,99% in combinatie met een BMW Top Cover verzekering. De verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten. Zonder verzekering is de rente 5,49% voor nieuwe BMW's en 3,99% voor BMW occasions. Indien u een overeenkomst aangaat tegen 4,49% of 2,99% rente, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief.