Onze acties

Nu met € 4000,- subsidie

MINI Electric

Ontvang nu €4.000 subsidie op jouw MINI Electric, speciaal voor particulieren.

De overheid stimuleert elektrisch rijden voor particulieren al met het schrappen van de wegenbelasting en de bpm. Daar komt nu een nieuwe regeling bij: de ‘Subsidie Elektrische Auto’s Particulieren’ voor auto’s onder de € 45.000,-. Goed nieuws voor de MINI Electric, want die is er vanaf € 35.100,- tot maximaal € 43.100,- en profiteert dus altijd van deze regeling.

De nieuwe MINI Electric is te zien bij ons in de showroom. Bekijk 'm nu bij de Beier. Volledig elektrisch. 

WAUW

MINI HAMMERSMITH EDITION

De MINI Hammersmith Edition is in één woord: Wauw! Verkrijgbaar in elke kleur waaronder dit stoere Enigmatic Black. Bestelbaar in 3 of 5 deurs, als Cabrio, Clubman of Countryman.

Een Echte Cooper S met luxe afwerking en standaard rijk uitgerust. Te bestellen in de kleur die jij wilt! Nu met een voordeel dat oploopt tot € 5.594,-. 

ÉÉN UIT HONDERD

MINI White Silver Edition

MINI rijders houden van bijzonder. Met de MINI White Silver Edition zit je goed! Slechts 100 stuks worden er gemaakt van dit unieke model. Daarom niet zomaar een auto, nee, een echte MINI. 

Met stijl, go-kart feeling en ruimte. Voilà: de MINI White Silver Edition voor de MINI Countryman. In shiny white silver – normaal niet verkrijgbaar op de MINI Countryman – en met een heleboel fraaie features. Een limited edition als deze kom je niet vaak tegen. Zorg dat je er snel bij bent.