GEOPEND EN BEREIKBAAR OP AANGEPASTE WIJZE

15 december 2020

Na aankondiging van de nieuwe maatregelen blijft De Beier u verwelkomen. Onze werkplaats blijft geopend en bereikbaar en ons team zal u online of op verzoek bij u thuis van dienst zijn.

Onze acties

31 december Oudejaarstrekking

Maak kans op een nieuwe MINI Electric

Ook dit jaar werkt MINI weer samen met de Staatsloterij, dit jaar worden er 200 MINI Electrics weggeven als één van de hoofdprijzen. Veel leuker natuurlijk dan die 30 miljoen!

Rijdt u elektrisch volgend jaar?

RICHMOND PARK EDITION

MINI COOPER CLUBMAN

De nieuwe MINI Clubman Richmond Park Edition herken je gelijk aan z'n unieke details!

Kies daarom voor stijl en kies voor deze special editie van de Clubman. Met vijf zitplaatsen en zes deuren is de Clubman de ideale partner. Met het chili pakket wat u in deze editie zit ervaart u de Clubman met nog meer luxe en comfort.

De MINI Clubman Richmond Park Edition staat voor je klaar bij ons. Benieuwd hoe dat voelt, rijden in stijl? Maak dan een proefrit afspraak!

Je rijdt ‘m vanaf € 39.900,-, met maar liefst € 8.819,- voordeel.

EXTRA RIJK UITGERUST

DE MINI DALSTON EDITION

Wij presenteren u de MINI Dalston Editie. Deze stoere editie is verkrijgbaar als 3- of 5-deurs zowel koop als in de Private Lease.

Het is een extra dikke en sportieve uitvoering met alle opties die u nodig heeft. De MINI Dalston Edition bevat o.a. het John Cooper Works Trim Pakket, het Business Plus Pakket, verwarmbare voorstoelen en MINI Dalston Edition unieke design. Alle kleuren zijn mogelijk!

Je rijdt deze MINI vanaf € 31.900,- met een voordeel dat op kan lopen tot € 4.696,-.