Onze acties

RICHMOND PARK EDITION

MINI COOPER CLUBMAN

De nieuwe MINI Clubman Richmond Park Edition herken je gelijk aan z'n unieke details!

Kies daarom voor stijl en kies voor deze special editie van de Clubman. Met vijf zitplaatsen en zes deuren is de Clubman de ideale partner. Met het chili pakket wat u in deze editie zit ervaart u de Clubman met nog meer luxe en comfort.

De MINI Clubman Richmond Park Edition staat voor je klaar bij ons. Benieuwd hoe dat voelt, rijden in stijl? Maak dan een proefrit afspraak!

Je rijdt ‘m vanaf € 39.900,-, met maar liefst € 8.819,- voordeel.

EXTRA RIJK UITGERUST

DE MINI DALSTON EDITION

Wij presenteren u de MINI Dalston Editie. Deze stoere editie is verkrijgbaar als 3- of 5-deurs zowel koop als in de Private Lease.

Het is een extra dikke en sportieve uitvoering met alle opties die u nodig heeft. De MINI Dalston Edition bevat o.a. het John Cooper Works Trim Pakket, het Business Plus Pakket, verwarmbare voorstoelen en MINI Dalston Edition unieke design. Alle kleuren zijn mogelijk!

Je rijdt deze MINI vanaf € 31.900,- met een voordeel dat op kan lopen tot € 4.696,-.

Nu met € 4000,- subsidie

MINI Electric

Ontvang nu €4.000 subsidie op jouw MINI Electric, speciaal voor particulieren.

De overheid stimuleert elektrisch rijden voor particulieren al met het schrappen van de wegenbelasting en de bpm. Daar komt nu een nieuwe regeling bij: de ‘Subsidie Elektrische Auto’s Particulieren’ voor auto’s onder de € 45.000,-. Goed nieuws voor de MINI Electric, want die is er vanaf € 35.100,- tot maximaal € 43.100,- en profiteert dus altijd van deze regeling.

De nieuwe MINI Electric is te zien bij ons in de showroom. Bekijk 'm nu bij de Beier. Volledig elektrisch.