Acties

Wij bieden u verschillende acties op nieuwe MINI modellen, onderhoud, garantie of onderdelen. Hieronder ziet u een overzicht van alle huidige acties. Bij vragen kunt u uiteraard contact opnemen zodat wij u alles kunnen vertellen over deze lopende actie.

DE MINI CAMDEN EDITIE

Van de bruisende wijk Camden tot de Nederlandse straten: de MINI Camden Edition steelt overal de show en is beschikbaar op de MINI 3-deurs, de MINI 5-deurs en de MINI Electric. Met unieke Camden Edition badging, 16 inch Victory Spoke velgen en Piano Black exterieur maakt deze editie veel indruk.

BOARDWALK EDITION

Met deze unieke MINI Countryman voel je je altijd aangetrokken tot avontuur. Met de introductie van de Boardwalk Edition is er altijd een maatje voor je exclusieve avonturen! Met genoeg ruimte voor een surfplank, koffers, wandelschoenen, campingspullen, en natuurlijk je beste vrienden.

Deze editie is beschikbaar als Cooper en Cooper S en heeft met zijn rijke uitrusting alles wat jullie nodig hebben, plus allerlei extra’s zoals een panoramadak, een uitklapbare picknickbank en de exclusieve kleur Deep Laguna Blue Metallic. 

MINI BUSINESS EDITIONS

Of je nu zakelijk of privé gaat rijden, de MINI Business Editions zijn voor iedereen aantrekkelijk.

Deze speciale uitvoering is verkrijgbaar op ieder MINI model uit ons aanbod. Van 3-deurs tot Countryman.

Ga je voor de Business Edition dan kies je voor een uitvoering met zeer interessante opties en kan jouw voordeel oplopen tot wel € 4.640,-.

MINI COOPER CLUBMAN

De nieuwe MINI Clubman Richmond Park Edition herken je gelijk aan z'n unieke details!

Kies daarom voor stijl en kies voor deze special editie van de Clubman. Met vijf zitplaatsen en zes deuren is de Clubman de ideale partner. Ervaar nu u de Clubman met nog meer luxe en comfort.

De MINI Clubman Richmond Park Edition staat voor je klaar bij ons. Benieuwd hoe dat voelt, rijden in stijl? Maak dan een proefrit afspraak!

Je rijdt ‘m vanaf € 39.900,-, met maar liefst € 8.819,- voordeel.

DE MINI DALSTON EDITION

Wij presenteren u de MINI Dalston Editie. Deze stoere editie is verkrijgbaar als 3- of 5-deurs zowel koop als in de Private Lease.

Het is een extra dikke en sportieve uitvoering met alle opties die u nodig heeft. De MINI Dalston Edition bevat o.a. het John Cooper Works Trim Pakket, het Business Plus Pakket, verwarmbare voorstoelen en MINI Dalston Edition unieke design. Alle kleuren zijn mogelijk!

Je rijdt deze MINI vanaf € 31.900,- met een voordeel dat op kan lopen tot € 4.696,-.