Acties

Wij bieden u verschillende acties op nieuwe MINI modellen, onderhoud, garantie of onderdelen. Hieronder ziet u een overzicht van alle huidige acties. Bij vragen kunt u uiteraard contact opnemen zodat wij u alles kunnen vertellen over deze lopende actie.

MINI COOPER CLUBMAN

De nieuwe MINI Clubman Richmond Park Edition herken je gelijk aan z'n unieke details!

Kies daarom voor stijl en kies voor deze special editie van de Clubman. Met vijf zitplaatsen en zes deuren is de Clubman de ideale partner. Met het chili pakket wat u in deze editie zit ervaart u de Clubman met nog meer luxe en comfort.

De MINI Clubman Richmond Park Edition staat voor je klaar bij ons. Benieuwd hoe dat voelt, rijden in stijl? Maak dan een proefrit afspraak!

Je rijdt ‘m vanaf € 39.900,-, met maar liefst € 8.819,- voordeel.

DE MINI DALSTON EDITION

Wij presenteren u de MINI Dalston Editie. Deze stoere editie is verkrijgbaar als 3- of 5-deurs zowel koop als in de Private Lease.

Het is een extra dikke en sportieve uitvoering met alle opties die u nodig heeft. De MINI Dalston Edition bevat o.a. het John Cooper Works Trim Pakket, het Business Plus Pakket, verwarmbare voorstoelen en MINI Dalston Edition unieke design. Alle kleuren zijn mogelijk!

Je rijdt deze MINI vanaf € 31.900,- met een voordeel dat op kan lopen tot € 4.696,-.

MINI Electric

Ontvang nu €4.000 subsidie op jouw MINI Electric, speciaal voor particulieren.

De overheid stimuleert elektrisch rijden voor particulieren al met het schrappen van de wegenbelasting en de bpm. Daar komt nu een nieuwe regeling bij: de ‘Subsidie Elektrische Auto’s Particulieren’ voor auto’s onder de € 45.000,-. Goed nieuws voor de MINI Electric, want die is er vanaf € 35.100,- tot maximaal € 43.100,- en profiteert dus altijd van deze regeling.

De nieuwe MINI Electric is te zien bij ons in de showroom. Bekijk 'm nu bij de Beier. Volledig elektrisch. 

MINI HAMMERSMITH EDITION

De MINI Hammersmith Edition is in één woord: Wauw! Verkrijgbaar in elke kleur waaronder dit stoere Enigmatic Black. Bestelbaar in 3 of 5 deurs, als Cabrio, Clubman of Countryman.

Een Echte Cooper S met luxe afwerking en standaard rijk uitgerust. Te bestellen in de kleur die jij wilt! Nu met een voordeel dat oploopt tot € 5.594,-. 

MINI White Silver Edition

MINI rijders houden van bijzonder. Met de MINI White Silver Edition zit je goed! Slechts 100 stuks worden er gemaakt van dit unieke model. Daarom niet zomaar een auto, nee, een echte MINI. 

Met stijl, go-kart feeling en ruimte. Voilà: de MINI White Silver Edition voor de MINI Countryman. In shiny white silver – normaal niet verkrijgbaar op de MINI Countryman – en met een heleboel fraaie features. Een limited edition als deze kom je niet vaak tegen. Zorg dat je er snel bij bent.

MINI John Cooper Works GP

Beteugel de kracht van de 2,0 liter viercilinder motor met turbocompressor. Laat het beest in u los. Bochten zijn nooit meer hetzelfde wanneer u in de nieuwe MINI John Cooper Works GP hebt gereden.

Verkrijgbaar in 2020

De nieuwe MINI Clubman

De nieuwe MINI Clubman met vijf zitplaatsen en zes deuren biedt u de gelegenheid bepakt en bezakt op reis te gaan, met een maximale bagageruimte van maar liefst 1250 liter. Bent u veel onderweg voor werk? Dan is dit ook de station voor u, want de nieuwe MINI Clubman rijdt én zit heel comfortabel. Daarnaast heeft u bij de nieuwe Clubman nu ook de mogelijkheid om Engelse Union Jack achterlichten te bestellen. En de grille en de spiegelkappen? Die hebben ook een nieuw uiterlijk! 

Nu in onze showroom tijdelijk met gratis automaat


MINI Electric

Omarm het onverwachte. Ervaar nieuw plezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een evolutionaire stap in, waarmee de go-kart handling en het iconische MINI design worden samengebracht. Schakel over naar een nieuwe elektrische urban lifestyle en bestel hem nu.

De MINI Electric is verkrijgbaar vanaf € 34.900,-