BOEK UW REIS BIJ DE BEIER

Wat is er leuker dan eropuit te trekken naar je vakantiebestemming of gewoon kijken waar de weg je naartoe leidt. De ultieme vrijheid tegemoet. De reis is een belangrijk onderdeel van het plezier. Met een nieuwe MINI of een jong gebruikte MINI Occasion NEXT ben je meteen goed uitgerust voor een avontuur. De ongekend goede wegligging, comfort en luxe van onze MINI modellen zorgen ervoor dat je altijd opgewekt en ontspannen onderweg bent. Maak van je reis je bestemming en geniet van elk moment.

Wij hebben zeer aantrekkelijke MINI modellen op voorraad. Kijk verder op onze website voor alle mogelijkheden of kom naar onze showroom om ze te bezichtigen.

DOE DE ZOMERCHECK.

De zomervakantie komt dichterbij. Uw bestemming is geboekt en u bent er weer klaar voor om eropuit te trekken. Maar heeft u ook aan uw MINI gedacht? Met de Zomercheck van De Beier wordt uw MINI op alle cruciale punten gecontroleerd. Denkt u hier bijvoorbeeld aan remblokken, V-snaren, koelsysteem, accu, trekhaakaansluiting, bandenspanning, vloeistofniveau, oliepeil, enz.

Voor slechts € 50,-* inclusief b.t.w. controleren wij uw MINI op alle cruciale punten, zodat u weer met een gerust gevoel op weg kunt.

* Actieprijs is geldig t/m 31-08-2020.

UPGRADE JE MINI MET EXCLUSIEVE ZOMERWIELSETS.

Geen andere accessoire voegt zoveel karakter toe aan uw auto als de wielen. Maak daarom uw MINI helemaal af met een unieke set Zomerwielen. Dat zijn exclusieve sets bestaande uit MINI velgen en banden met Stermarkering. Bovendien was upgraden nog nooit zo aantrekkelijk: uw velgmaat in inch bepaalt tijdelijk uw voordeel in procenten. Hoe groter de wielen, hoe hoger het voordeel*.

SIZE MATTERS!

* Actie is geldig tot en met 31 juli 2020.

HAAL EN BRENG SERVICE.

Een werkplaatsbezoek is meestal goed te plannen. Desondanks vergt het tijd. Meestal kunt u uw tijd beter besteden dan aan het rijden naar de werkplaats en weer naar huis of naar uw werk. Hetzelfde geldt als uw auto klaar is. De haal- en brengservice van De Beier is daarvoor een bijzonder comfortabele oplossing. Uw MINI wordt opgehaald op het tijdstip en de plaats van uw keuze. Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd, wordt uw auto weer teruggebracht, eveneens op een tijdstip en een plaats die u het beste uitkomen. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

GEMAK DIENT DE MENS.