DE ZOMER BEGINT MET MINI

Doe de zomercheck voor slechts € 50,-

De zomer staat voor de deur en dat betekent: eropuit! En of dat nu een dagje natuur is of een heerlijke vakantie, het is belangrijk om uw MINI helemaal in orde te hebben voor u op weg gaat. Hier helpen wij u natuurlijk graag bij. Met een uitgebreide MINI Zomercheck, een update van uw navigatiesysteem en korting op onder meer dak- en fietsendragers kan de zomer écht beginnen.

Zomercheck.

Onbezorgd op weg

De MINI Zomercheck is een uitgebreide controle waarbij uw MINI op 20 belangrijke punten wordt gecheckt. Voor slechts € 50,- worden onder andere de accu, remblokken en -schijven en bandenspanning gecontroleerd door onze ervaren, speciaal opgeleide MINI monteurs. Zij weten precies waar ze op moeten letten zodat u onbezorgd op weg kunt.

Dak- en fietsendragers.

Genoeg plek

Moet er elke vakantie toch meer bagage mee dan gedacht? Met de MINI transportoplossingen is er altijd genoeg plek. De MINI Dakdragers, MINI Dakbox en MINI Fietsendrager zijn heel eenvoudig in het gebruik en passen goed bij het moderne design van uw MINI. De dakbox zorgt voor tot wel 320 liter extra ruimte en op de fietsendragers kunt u tot 3 (e)bikes kwijt.

Airco onderhoud.

Lekker fris

Een goedwerkende en schone airconditioning zorgt niet alleen voor een fijne temperatuur, maar ook voor het afvoeren van condens en geuren. Het is dus belangrijk om de airconditioning van uw MINI in optimale staat te houden. Met de preventieve controle door onze MINI monteurs wordt uw airconditioning gecheckt, het koudemiddel bijgevuld en de condensor gereinigd.

Navigatie-update.

Altijd de goede route

Wist u dat elk jaar ongeveer 15% van het wegennet verandert? Om ervoor te zorgen dat uw MINI u zonder omwegen van A naar B brengt, heeft MINI voor bijna alle navigatiesystemen een update beschikbaar. Van mei tot en met september ontvangt u deze update van ons voor slechts € 65,-.