GEOPEND EN BEREIKBAAR OP AANGEPASTE WIJZE

Laatste update: 28 december 2020

Na aankondiging van de nieuwe maatregelen blijft De Beier u verwelkomen. Onze werkplaats blijft geopend en bereikbaar en ons team zal u online of op verzoek bij u thuis van dienst zijn.

In het kort een beschrijving van de bezoekmogelijkheden.

  • Onze werkplaats is geopend voor al uw onderhoud en reparaties. Maakt u gerust uw afspraak voor APK en/of bandenwissels.
  • Geïnteresseerd in één van onze modellen? Particulieren bieden wij de mogelijkheid van een proefrit aan huis aan. Tevens zijn wij uiteraard online via verschillende media te bereiken.
  • Voor zakelijke verkoopgesprekken zijn onze showrooms op afspraak geopend.
Onderhoud voor uw MINI.

Uw MINI is in goede handen

Onze werkplaats is en blijft geopend
Eenvoudig uw proefrit plannen op locatie
Zakelijke verkoop op afspraak

DE BEIER SHOWROOM.

WELKE MOGELIJKHEDEN

Onze showrooms zijn op afspraak geopend voor zakelijke klanten, neem voor meer informatie en/of een afspraak te maken email contact op met Sicco van der Mei.

Stuur e-mail.

Voor particulieren is onze showroom helaas gesloten. Ons team staat tijdens onze gebruikelijke openingstijden klaar om uw vragen te beantwoorden per mail, telefoon, videochat, WhatsApp of via privé berichten op sociale media. Voor particulieren is een proefrit of presentatie bij U thuis mogelijk.

DE BEIER SERVICE.

ONZE WERKPLAATS IS GEOPEND

Onze werkplaats en ons magazijn blijven geopend. U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud aan uw BMW of MINI. Op verzoek kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. 

Heeft u echter gezondheidsklachten stel dan alstublieft uw werkplaatsbezoek uit.​