MINI GO-KART FEELING

Bij MINI Electric zit de go-kart feeling in het DNA en dat merk je direct aan de perfecte wegligging, het snelle accelereren en de strakke besturing, en dat alles zonder uitstoot. Wat geeft dan die go-kart feeling? Dankzij de elektromotor is al het vermogen direct beschikbaar, net als bij een kart zitten de wielen op de hoeken voor de perfecte wegligging en de batterijen zitten in de vloer wat voor een laag zwaartepunt zorgt.

ERVAAR HET ZELF.

Om te weten hoe die kick van MINI Electric voelt, telkens als je optrekt bij een stoplicht, strak de hoek omslaat en niets anders hoort dan het gesuis van de wind, moet je toch echt even zelf achter het stuur gezeten hebben. Ervaar elektrisch rijden met MINI tijdens een vrijblijvende proefrit bij ons!

MINI ELECTRIC BUSINESS EDITION.

NU TIJDELIJK PRIVATE LEASE VANAF € 399,- P/M*

Tijdelijk rijd je extra voordelig in een MINI Electric Business Edition. Vanaf € 399,- per maand staat er een gloednieuw exemplaar voor je deur en wordt verder alles voor je geregeld: belasting, verzekering en onderhoud. Het enige wat je verder zelf betaalt is je stroomverbruik.

* Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 juli 2021 of zolang de voorraad strekt. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.