Service bij de Beier

Onderhoud voor uw MINI

Uw auto in goede handen

Plan eenvoudig uw afspraak via onze planner voor uw onderhoud en/of APK. 

Vertrouw ons uw lieveling toe

Onze speciaal opgeleide monteurs zijn echte kenners. Zij kennen als geen ander alle technische details van uw MINI. Daarom kunt u erop vertrouwen dat uw lieveling de juiste aandacht krijgt en dat er alleen Originele MINI onderdelen worden gebruikt om hem 100% MINI te houden.

Originele MINI onderdelen

We gebruiken alleen Originele MINI onderdelen, waardoor u zeker weet dat de vervanging een perfect resultaat oplevert. De onderdelen zijn gemaakt volgens de strenge MINI kwaliteitsnormen en passen exact. Bovendien zit er twee jaar garantie op. Uw MINI blijft dus volledig origineel, inclusief de bijbehorende gunstige restwaarde.

MINI Service Inclusive

Voorkom onverwachte garagerekeningen en kies voor MINI Service Inclusive. Met een eenmalig bedrag is het voorgeschreven onderhoud inclusief onderdelen, vloeistoffen en werkplaatstarief voor een vaste periode gedekt, bijvoorbeeld vijf jaar/100.0000km. Dat is pas zorgeloos rijden.

MINI garantie

Uw MINI garantie is een hele geruststelling, want het is onze in beton gegoten belofte dat mocht er iets mis gaan, wij het gratis voor uw oplossen. Daarmee bent u verzekerd van jarenlang rijplezier.