WEER WELKOM IN ONZE SHOWROOM

VERKOOP OP AFSPRAAK

Vanaf 3 maart bent u weer van harte welkom in onze MINI showroom. Wij zijn blij u wederom te mogen verwelkomen, op afspraak, met inachtneming van de huidige coronamaatregelen. Hoe gaat dit in zijn werk?

Online of in onze showroom oriënteren.

Vanaf 3 maart is het weer mogelijk om onze showrooms te bezoeken. Rondkijken, een MINI in persoon bekijken, horen, voelen en ervaren. Alles is weer mogelijk als vanouds, maar wel op afspraak.

Een afspraak maken.

Maak online of telefonisch een afspraak met een van onze verkopers om een bezoek in te plannen. U krijgt een tijdslot toegestuurd en kunt vervolgens bij De Beier terecht om een MINI te komen bekijken en in gesprek te gaan met onze verkoopadviseurs. Een proefrit of bezichtiging bij u thuis is nog steeds mogelijk. Ook hiervoor kunt u een afspraak maken. Wij verzoeken u om alleen te komen. Tijdens de afspraak is het dragen van een mondkapje verplicht en houden wij 1,5 meter afstand. Heeft u klachten? Blijf dan thuis en plan uw afspraak in op een later moment. 

Levering van uw nieuwe MINI.

De keuze is gemaakt, gefeliciteerd! Uw nieuwe auto is klaar om in ontvangst te worden genomen. Wij mogen u ontvangen in onze afleverruimte voor dit speciale moment. Uw verkoopadviseur zal hiervoor een afspraak met u inplannen.

Als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, kunt u met vertrouwen kopen bij De Beier. Start uw zoektocht naar uw perfecte voertuig vandaag nog.