DE NIEUWE BMW Z4.

28 september 2022

De nieuwe BMW Z4 is klaar voor ieder avontuur. Vanaf de eerste aanblik straalt hij maximale sportiviteit uit. Verfijningen als het standaard M Sportpakket versterken het rijplezier van deze iconische Roadster nu verder. Stap in, open het dak en ervaar de ultieme vrijheid van de nieuwe BMW Z4.

DE BMW M3 COMPETITION TOURING.

30 juni 2022

De eerste BMW M3 Touring ooit. De Touring modellen zijn naar verwachting vanaf half september beschikbaar in de BMW configurator. Ervaar de superieure prestaties van een BMW M3 met de flexibiliteit en functionaliteit van een Touring. De BMW M3 Competition Touring, BMW M340i xDrive Touring en de BMW M340d xDrive Touring.

BMW X1 voorkant rijdend

Flex Lease

Kies voor BMW Flex Lease op de geselecteerde uitvoeringen van de nieuwe BMW X1 en kies voor zekerheid en flexibiliteit.

TIJDELIJK AANBOD BMW 1 SERIE.

Een BMW 1 Serie privé leasen is nu extra aantrekkelijk: zorgeloos rijden tegen een extra scherp tarief. Vanaf € 545,- per maand rijdt u een nieuwe BMW 1 Serie én hoeft u alleen nog maar te tanken.

PRIVATE LEASE EDITIONS.

Maak kennis met de Private Lease Editions op de BMW 1 Serie, BMW 2 Serie Gran Coupé en BMW X2. U heeft de keuze uit een Private Lease Sport Edition of een Private Lease M Sport Edition tegen het scherpste tarief. Kies uw gewenste uitvoering, laat uw gegevens achter en profiteer direct!

BMW BUSINESS EDITIONS.

Ontdek de BMW Business Editions! 

Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. Zo bevatten alle Business Editions bijvoorbeeld (adaptieve) LED koplampen, breedbeeld navigatie en een lederen sportstuurwiel. Daarbij komen talrijke geweldige opties, die per model verschillen. En als u zoekt naar nog meer opties dan zijn er voor u de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW.

Er is maar één ding dat niet is toegepast bij het samenstellen van de Business Editions, en dat is bescheidenheid.

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

De i-Ready optie is beschikbaar met BMW Private en Operational Lease.

Bij De Beier snappen wij dat elke klant zijn eigen wensen heeft met betrekking tot elektrisch rijden. Wanneer u er klaar voor bent zijn wij hier om u te helpen de juiste keuze te maken. Weet u nog niet wanneer u de overstap wilt maken? Dan biedt BMW nu de oplossing met i-Ready. Met deze optie in uw leasecontract kunt u straks – na minimaal 12 maanden – tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW. Kies nu de BMW die bij u past en rijdt straks elektrisch.