MINI GO-KART FEELING

7 juni 2021

Bij MINI Electric zit de go-kart feeling in het DNA en dat merk je direct aan de perfecte wegligging, het snelle accelereren en de strakke besturing, en dat alles zonder uitstoot. Wat geeft dan die go-kart feeling? Dankzij de elektromotor is al het vermogen direct beschikbaar, net als bij een kart zitten de wielen op de hoeken voor de perfecte wegligging en de batterijen zitten in de vloer wat voor een laag zwaartepunt zorgt.

DE ZOMER BEGINT MET MINI

30 april 2021

De zomer staat voor de deur en dat betekent: eropuit! En of dat nu een dagje natuur is of een heerlijke vakantie, het is belangrijk om uw MINI helemaal in orde te hebben voor u op weg gaat. Hier helpen wij u natuurlijk graag bij. Met een uitgebreide MINI Zomercheck, een update van uw navigatiesysteem en korting op onder meer dak- en fietsendragers kan de zomer écht beginnen.

Trek erop uit met al je zonnige plannen

28 april 2021

Eindelijk zomer! Tijd om er weer eens lekker op uit te trekken. In je eigen land. Bijvoorbeeld mountainbiken in Schoorl. Of een lang weekeinde glamping op de Wadden. Wat je zonnige plannen ook zijn, extra bagageruimte is altijd handig. Daarom is er nu ook een lichte trekhaak voor je MINI Countryman. Ideaal voor een fietsendrager of bagagewagen.

Onze acties

VIND JOUW BEAT

DE MINI CAMDEN EDITIE

Van de bruisende wijk Camden tot de Nederlandse straten: de MINI Camden Edition steelt overal de show en is beschikbaar op de MINI 3-deurs, de MINI 5-deurs en de MINI Electric. Met unieke Camden Edition badging, 16 inch Victory Spoke velgen en Piano Black exterieur maakt deze editie veel indruk.

VOOR ZOWEL ZAKELIJK ALS PRIVÉ

MINI BUSINESS EDITIONS

Of je nu zakelijk of privé gaat rijden, de MINI Business Editions zijn voor iedereen aantrekkelijk.

Deze speciale uitvoering is verkrijgbaar op ieder MINI model uit ons aanbod. Van 3-deurs tot Countryman.

Ga je voor de Business Edition dan kies je voor een uitvoering met zeer interessante opties en kan jouw voordeel oplopen tot wel € 4.640,-.